HAZIRAN2018
GASTROWAY PROJESİ
Gastroway Projesi’nin ünlü yabancı şefleri Swissôtel Büyük Efes İzmir’de Ege lezzetlerini tattı. Biz de Andoni Luis Aduriz, Elena Arzak, Josean Alija ve Diego Guerrero ile Türkiye ve İzmir izlenimlerini konuştuk. Swissôtel Büyük Efes’in etkinlik ve konaklama destekçileri arasında bulunduğu Gastroway projesinin ilk etabı İzmir’de başladı. Sözen Organizasyon tarafından Türk gastronomisine katkı sağlamak amacıyla yapılan etkinlik sayesinde dünyaca ünlü şefler İzmir’de buluştu. 29 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen Gastroway etkinliğinde İzmir de vardı ve ilk durak Swissôtel Büyük Efes İzmir oldu. Otelin Baş Aşçısı Sedat Buğday ve F&B Direktörü Ali Furtun’un koordinasyonunda Swissôtel Büyük Efes’te özel bir kahvaltı organizasyonunda buluşan şefler, İzmir ve Ege lezzetlerini tattı.