HAZIRAN2016
Paparazzi Beach
Genel beach club anlayışının dışında bir mekana götüreceğiz bu ay sizi: Paparazzi Beach. Beach Club’lardan farkını anlatalım o zaman size bu mekanın değil mi? Mesela gündüz saatlerinde müzik çalınmıyor Paparazzi’de, insanlar sohbet edebilsinler diye. Aya Yorgi Koyu’nun muhteşem denizinin kıymetini bilen bir tesis Paparazzi, koyda bulunan küçücük de olsa tek sahile sahip olmanın şansını iyi kullanmışlar, o bölgeyi çocuklara ayırmışlar. Bu iki özellik sebebiyle ailelerin ve gerçekten denizin, kumun ve Aya Yorgi’nin muhteşem denizinin tadını çıkarmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor Paparazzi. Bu kadarla bitti sanmayın, akşam a la carte restoranından sonra gece bara dönen mekanda club müziği çalmıyor. Rock ve cover parçaların çalındığı bir müzik yelpazesi var burada. O sebeple “eller havaya”cı kitle yerine iyi müzik dinlemek, Çeşme’nin güzel bir gecesini nefis bir koyda geçirmek isteyenlerin de ilk adresi Paparazzi Beach. Sezonu en uzun değerlendiren mekan olduklarını belirten İşletme Müdürü Ümit Çakmak,“1982 yılında mekanın sahibi Bülent Gülcen açıyor Paparazzi'yi, kendi tarzında Türkiye'nin en eski işletmesiyiz şu an... Her yıl 23 Nisan gibi açıyor, 10 ekim gibi kapatıyoruz sezonu. Yani herkesten önce, herkesten sonra” diyor. Geçen sene olduğu gibi bu sene 1-2 Ekim’de Asics Çeşme Weekend koşusuna da ev sahipliği yapacaklarını ekliyor sözlerine. “Protel’li Mekan” olma farkı Paparazzi Beach’in, 32 yıllık başarısını kurumsallaşmaya bağlayan Çakmak, “Kadrosu uzun yıllardır bir arada çalışan bir mekan burası. Yemek kalitemiz, lezzetimiz hiç değişmiyor, çünkü aşçımız 7 yıldır bizlerle mesela. Kadro sürekli değişmeyince başarı ister istemez geliyor. Müşteri memnuniyetine de bu yansıyor” diyerek sözü Pazarlama ve Satın Alma Müdürü Selami Özçelik’e bırakıyor. 2001 yılından beri görevinin başında bulunan Özçelik, temel hedeflerinin güzel bir gün geçirmek isteyen müşteriye hızlı, doğru ve kusursuz hizmet sunabilmek olduğunu vurguluyor. “Bu anlamda Protel’in bize sunduğu MICROS Restoran Yönetim Sistemi, operasyonel olarak bize büyük avantajlar sunuyor. İşletmenin operasyonuna göre dizayn edilebilir bir yapısı var. Protel, bizim taleplerimiz ve misafirlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda bizimle işbirliği yaparak hızlıca çözüm üretiyor. Bu durum işletme olarak bizi şanslı kılıyor. İşletmeye özel çözümler üretmeleri bizi en çok memnun eden özellikleri” diyerek MICROS Restoran Yönetim Sistemi'ni hızlıca anlatıyor. Sistemde adisyonların yazılması, müşterinin siparişinin hızlı iletilmesi, hatasız ürünün gelmesi, misafir mekandan ayrılırken hesabın doğru ve süratli teminini bu yazılıma borçlu olduklarını belirten Özçelik, “Protel'in bize kurumsallaşmada büyük katkıları oldu. İnsan odaklı çalışan bir iş ortağınızın olması sizin de rahat çalışmanızı sağlıyor. 2004 yılından beri Protel’le beraberiz. Umuyorum ki daha uzun yıllar beraber çalışacağız” diyerek sözlerini tamamlıyor. Kahvaltı Tabağı 60 TL Başlangıçlar 13 - 45 TL Pizzalar 25 - 36 TL Tavuk ve et çeşitleri 32 - 68 TL Deniz ürünleri 32 - 38 TL Tatlılar 19 - 24 TL Mezeler 15 - 28 TL Paparazzi Beach Ayayorgi Mevki No:11, Çesme Telefon 232.712-6767
E-DERGİ İzmir Life şimdi internette.
Tıklayın, okuyun...
AĞUSTOS 2018 sayısında neler vardı göz atın!
SİNEMALAR
AYIN MEKANLARI MUTFAK 93

Gurme Lezzetler burada Türkiye’nin en büyük toplu yemek fabrikası Bortar Group 25. yılına özel olarak, çeyrek asırlık lezzet uzmanlığını ve deneyimini gurme misafirleri ile de paylaşabileceği çok özel bir mekan hazırladı. Geçtiğimiz Nisan ayında açılışı yapılan ve adını Bortar Group‘un kuruluş yılından alan Mutfak 93, usta şeflerin hazırladığı gurme lezzetleri ile müdavimlerini her geçen gün çoğaltıyor. Kendi çiftliğinden gelen dinlendirilmiş etlerle hazırlanan steakhouse lezzetleri çok beğenilen Mutfak 93, İzmir işdünyasının toplantı ve iş yemekleri için tercih ettiği mekanların başında geliyor. Mutfak 93 6089 Sokak 2, Işıkkent, Bornova, İzmir Telefon 850 393 2525 info@mutfak93.com.tr www.mutfak93.com.tr MUTFAK 93

BIGCHEFS Alsancak

BigChefs Cumhuriyet Meydanı'nda BigChefs’in 57’nci şubesi İzmir Cumhuriyet Meydanı’nda açıldı İlk şubesini 2007 yılında Ankara’da açan, Türkiye’de ve dünyada hızla büyümeye devam ederek küresel bir marka olma yolunda ilerleyen BigChefs, 57’nci şubesini Cumhuriyet Meydanı’nda açtı. Tarihi meydanın en gözde konumundaki BigChefs Alsancak Şubesi, 230 kişilik oturma kapasitesiyle hizmet vermeye başladı. BigChefs, Türkiye’nin dört bir yanına hitap eden lezzetleri harmanlandığı menüsü, usta şeflerin büyük özenle hazırladığı özgün sunumları, her karesinde aile sıcaklığı hissini duyacağınız konforlu dekorasyonu ve kaliteli hizmeti anlayışı ile sizleri bekliyor! BigChefs’in yeni şubesi, afiyetle geçecek sabah kahvaltılarından en keyifli öğle ve akşam yemeklerine kadar günün her saatinde misafirlerini ağırlamak üzere 08.30 – 00.00 saatleri arasında hizmet sunuyor. BigChefs Alsanc...

[Devamını Oku...]