HAZIRAN2016
Paparazzi Beach
Genel beach club anlayışının dışında bir mekana götüreceğiz bu ay sizi: Paparazzi Beach. Beach Club’lardan farkını anlatalım o zaman size bu mekanın değil mi? Mesela gündüz saatlerinde müzik çalınmıyor Paparazzi’de, insanlar sohbet edebilsinler diye. Aya Yorgi Koyu’nun muhteşem denizinin kıymetini bilen bir tesis Paparazzi, koyda bulunan küçücük de olsa tek sahile sahip olmanın şansını iyi kullanmışlar, o bölgeyi çocuklara ayırmışlar. Bu iki özellik sebebiyle ailelerin ve gerçekten denizin, kumun ve Aya Yorgi’nin muhteşem denizinin tadını çıkarmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor Paparazzi. Bu kadarla bitti sanmayın, akşam a la carte restoranından sonra gece bara dönen mekanda club müziği çalmıyor. Rock ve cover parçaların çalındığı bir müzik yelpazesi var burada. O sebeple “eller havaya”cı kitle yerine iyi müzik dinlemek, Çeşme’nin güzel bir gecesini nefis bir koyda geçirmek isteyenlerin de ilk adresi Paparazzi Beach. Sezonu en uzun değerlendiren mekan olduklarını belirten İşletme Müdürü Ümit Çakmak,“1982 yılında mekanın sahibi Bülent Gülcen açıyor Paparazzi'yi, kendi tarzında Türkiye'nin en eski işletmesiyiz şu an... Her yıl 23 Nisan gibi açıyor, 10 ekim gibi kapatıyoruz sezonu. Yani herkesten önce, herkesten sonra” diyor. Geçen sene olduğu gibi bu sene 1-2 Ekim’de Asics Çeşme Weekend koşusuna da ev sahipliği yapacaklarını ekliyor sözlerine. “Protel’li Mekan” olma farkı Paparazzi Beach’in, 32 yıllık başarısını kurumsallaşmaya bağlayan Çakmak, “Kadrosu uzun yıllardır bir arada çalışan bir mekan burası. Yemek kalitemiz, lezzetimiz hiç değişmiyor, çünkü aşçımız 7 yıldır bizlerle mesela. Kadro sürekli değişmeyince başarı ister istemez geliyor. Müşteri memnuniyetine de bu yansıyor” diyerek sözü Pazarlama ve Satın Alma Müdürü Selami Özçelik’e bırakıyor. 2001 yılından beri görevinin başında bulunan Özçelik, temel hedeflerinin güzel bir gün geçirmek isteyen müşteriye hızlı, doğru ve kusursuz hizmet sunabilmek olduğunu vurguluyor. “Bu anlamda Protel’in bize sunduğu MICROS Restoran Yönetim Sistemi, operasyonel olarak bize büyük avantajlar sunuyor. İşletmenin operasyonuna göre dizayn edilebilir bir yapısı var. Protel, bizim taleplerimiz ve misafirlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda bizimle işbirliği yaparak hızlıca çözüm üretiyor. Bu durum işletme olarak bizi şanslı kılıyor. İşletmeye özel çözümler üretmeleri bizi en çok memnun eden özellikleri” diyerek MICROS Restoran Yönetim Sistemi'ni hızlıca anlatıyor. Sistemde adisyonların yazılması, müşterinin siparişinin hızlı iletilmesi, hatasız ürünün gelmesi, misafir mekandan ayrılırken hesabın doğru ve süratli teminini bu yazılıma borçlu olduklarını belirten Özçelik, “Protel'in bize kurumsallaşmada büyük katkıları oldu. İnsan odaklı çalışan bir iş ortağınızın olması sizin de rahat çalışmanızı sağlıyor. 2004 yılından beri Protel’le beraberiz. Umuyorum ki daha uzun yıllar beraber çalışacağız” diyerek sözlerini tamamlıyor. Kahvaltı Tabağı 60 TL Başlangıçlar 13 - 45 TL Pizzalar 25 - 36 TL Tavuk ve et çeşitleri 32 - 68 TL Deniz ürünleri 32 - 38 TL Tatlılar 19 - 24 TL Mezeler 15 - 28 TL Paparazzi Beach Ayayorgi Mevki No:11, Çesme Telefon 232.712-6767
E-DERGİ İzmir Life şimdi internette.
Tıklayın, okuyun...
HAZİRAN 2017 sayısında neler vardı göz atın!
SİNEMALAR
AYIN MEKANLARI CAFE J9

Seferihisar yolu üzerinde hem kafe olarak hizmet veren, hem ahşap ve doğal ağaçtan yapılmış özel tasarım mobilyaların satıldığı J9 Cafe, elbette en önce tarzıyla dikkat çekiyor. Baba mesleği olan ağaç işleme sanatında çekirdekten yetişmiş iki kardeş olan Celal ve Bülent Geçer’in kurup işlettiği bu kafenin dekorasyonu da onlara ait. “Ağacı, kesip biçip masa haline getirmektense ağaçlarla oynamayı farklı şekilde bir şeyler üretebilmeyi seçiyoruz” diyen Celal Geçer, bunun yanı sıra elden çıkarılmak istenen ama kendi üzerinde anılarını hala barındıran eski ürünleri değerlendirme ve kullanışlı hale getirme çabası içinde olduklarını da söylüyor: “J9 Cafe'yi kendi mola alanımız gibi yarattık aslında. Boş arazide duran bizim emektar, kendini ağacın her bir damarıyla süslenmiş halde buldu. Buraya gelen misafirlerimizin yüzüne de o tatlı gülümsemeyi kondurdu. Diğer yandan toplum olarak aşırı ...

[Devamını Oku...]

SCOTTO CAFE

İtalyan konsepti, şirin dekorasyonu, müzikleri ve yemekleriyle son günlerin trendi haline gelen Scotto Caffe. Ev yapımı hamburgerleri ve pizzalarıyla dikkat çeken Scotto Caffe’nin tatlıları da özel. Günlük ve butik üretilen tatlılar en çok tercih edilen lezzetlerin başında. “Neşeli bir yemek” sloganıyla yola çıktıkları Scotto’nun Koordinatörlüğünü yürüten ve aynı zamanda Şef Mehmet Malkoç, dinamik ve heyecanlı bir kadro ile İzmir’in ve İzmirlinin özgür, genç ve keyifli tarafına dokunmak istediklerini belirterek, “Özenle seçtiğimiz etlerden hazırladığımız köfteler ve bize özel ekmekleriyle yaptığımız hamburgerlerimiz çok ilgi görüyor. Tabii ki İtalya denince akla gelen pizzalarımız ve makarnalarımız da keyifle tüketilen yemeklerimiz arasında. Salatalarımızın da müdavimleri oluştu. Menümüzde yer alan diğer tüm ürünlerimizi her gün özenle hazırlıyoruz. Amacımız keyifli bir ortamda, dama...

[Devamını Oku...]
SCOTTO CAFE