NISAN2016
Hayyam Ocakbaşı
Bayraklı’da gökdelenler, yeni iş merkezleri yükseldikçe, bu bölgedeki yeme içme kültürü de aynı oranda hızla gelişiyor. Meyhane konsepti ile Hayyam Ocakbaşı da 4 ay önce kapılarını bu bölgede açmış. Birbirinden lezzetli 25 çeşit mezesi, şaşlık, lokum gibi kuzu eti spesialleri, tereyağlı incik, hünkar beğendi gibi ara sıcakları ile fark yaratan bir mekan olmuş Hayyam. Kendi mezeleri Hayyam, tulum peyniri, paprika soslu acı tatlı meze Cunda, kızartma biber, süzme yoğurdu acılı meze Borani mezelerde ön plana çıkan ürünler. Şaşlık ise bir kuzudan sadece iki porsiyon çıkan çok değerli bir et. Ana yemek sınıfındaki bu et de müşterilerin favorisi konumunda. Sıralı servis denen, her üründen bir tek tabağa servis usulünün tercih edildiği mekanın, haftanın yedi günü, sabah 10 ile gece 02 arası kapıları açık. İş merkezi konumundan dolayı öğle yemeği servisi de olan Hayyam Ocakbaşı, lezzetli yemekler mezeler eşliğinde güzel bir akşam geçirmek isteyenlerin mutlaka denemesi gereken bir nezih ocakbaşı… Mezeler 8 TL Ara sıcaklar 15 TL Şaşlık 30 TL Lokum 30 TL Adana 18 TL Hayyam Ocakbaşı Mansuroğlu, 286/6. Sokak 5 A-1, Bayraklı İzmir Telefon: 232 486 1286
E-DERGİ İzmir Life şimdi internette.
Tıklayın, okuyun...
MAYIS 2017 sayısında neler vardı göz atın!
SİNEMALAR