Bulunduğu sayı belirtilmemiş. Yayın Kurulu
İzmir, festivaline kavuştu!
İzmir’in festivali başladı. 30. Uluslararası İzmir Festivali, Haziran ayında yine çok önemli isimleri ve toplulukları ağırlıyor. Kaçırmayın! Henüz bozulmamış doğal coğrafyasıyla son yıllarda özellikle kentlilerin tercih ettiği Barbaros Köyü, bir çeyiz sandığı gibi. Köye dair tam renkleri aynı anda görmek isterseniz Haziran ayını takviminize not edin… Brüksel’de Avrupalı sosyal demokrat partilerin şemsiye partisi PES’in başkanlık divanı üyesi, CHP Avrupa Birliği Temsilcisi ve Washington’daki Johns Hopkins Üniversitesi/SAIS’in akademi üyesi olarak çalışmalarını sürdüren Kader Sevinç ile Gökmen Küçüktaşdemir söyleşti. “Halka yalan söylemek suçtur” mottosu ile yola çıkan Doğruluk Payı, siyasilerin kamuoyuna açıkladıkları bilgilerin doğruluğunu ya da yanlışlığını analiz ediyor. Sizi Doğruluk Payı ile tanıştırıyoruz. İZDOF Gezginleri, bu ay Adana’nın gizemli ve en eski kenti Anavarza’da. MÖ 1’inci yüzyıldan geriye uzanan hikayesiyle Çukurova’nın ortasında bir ada olan Anavarza’ya yolculuğa çıkıyoruz. Cam ekrandan beyaz perdeye adım atan ve son dönemlerin en başarılı projelerinde yer alan İzmirli gencecik bir oyuncu ile buluşturuyoruz sizi: Gözde Cığacı. Dr. Erkan Serçe, İzmir’in tarihini anlatmaya devam ediyor ve bu ay bize İzmir’in kervanlarını anlatıyor. Tiyatro ile harmanlanış 88 yıllık bir ömür: Jale Birsel. Çıktığı tiyatro yolculuğu, Salah Birsel’le tanışmasına da vesile olan ve tiyatroyla harmanlanmış bir hayatın kapılarını aralıyoruz yıllar sonra. Al Ömrümü albümü ile 20. yılını kutlayan Kubat ile türküleri ve İzmir’i konuştuk. Her gün önünden geçtiğiniz vitrin mankenlerini hiç düşündünüz mü? Türkiye’de vitrin mankenlerinin öncü üreticilerinden Meriç Vitrin Mankenleri’ne ulaştık. Haziran ayının İletişim Söyleşileri köşesinin konuğu Tanıl Adalı. BMC firmasında 33 yıl görev yapan Adalı ile pazarlama odaklı halkla ilişkiler faaliyetleri ile güvenilir bir Türk markasının yaradılış hikâyesini konuştuk. İkinci kitabı “Bazen Bahar” ile okuyucuları ile yeniden buluşan Melisa Kesmez diyor ki: “Bahar gelecek mi? Yakında gelmeyeceğini görebiliyorum. Bir gün gelecek mi? Mutlaka.” “Sağlıklı beslenme çocukluktan başlar” diyen Sibel Güngör, “Obeziteyle savaşmayı, toplumda sağlıklı beslenmeyi, özellikle de çocuklarda sağlıklı beslenme alışkanlığını yaygınlaştırmayı bir sosyal sorumluluk görevi olarak benimsedim” diyor. Pırıl pırıl bir genç çiftin, Lara ve Vito Abuaf’ın kurdukları Tarla Alaçatı ile tanıştıracağız sizleri. Nedim Atilla, Anadolu Kadınları’nın sahnede folkloru yaşatışını ve dünyanın gastronomi turizminin başkenti San Sebastian’ı anlatıyor sizlere. Sanat aşkının, eski esnaf ve komşuluk kültürünün olduğu Urla Sanat Sokağı, bir sokaktan fazlası. Antikacılardan atölyelere, kafelerden hediyelik eşya dükkanlarına her mekanda sanat var. Haydi Urla Sanat Sokağı’na gidiyoruz! Annesinin Kızı, önce eski Ramazanları yâd ettikten sonra Ramazan’a uygun bir yemek tarifi veriyor: Etli Ramazan Pidesi. Yaz sıcaklarının yoğunlaştığı Haziran ayında yine dolu dolu bir İzmir Life sunuyoruz sizlere, keyifli okumalar...
E-DERGÄ° Ä°zmir Life ÅŸimdi internette.
Tıklayın, okuyun...
MART 2019 sayısında neler vardı göz atın!
SÄ°NEMALAR
AYIN MEKANLARI BLUEBELL GASTROPUB

BlueBell GastroPub: Mutfağı mükemmel bir pub İzmirli genç girişimci Pınar Yazıcı, tasarladığı “BlueBell GastroPub" İzmir Bostanlı’da açıldı. Mekan mutfağı sağlam bir Pub olarak öne çıkıyor. Menüsünde "Blue's Kitchen", "Ortaya", "Ekmek Arasında", "Salatalar" ve "Tatlılar" bölümlerinde özel lezzetler bulunan BlueBell GastroıPub'da; "Tabaklarımızdaki malzemeleri geleneksel yöntemler dışında kullanmaya devam ediyoruz. Pancarı turşu yapmak yerine, tarçın ile fırınlıyoruz" diyen şef Ercan Aydın kendine özgü ekmek ve sıcak sunumlarını misafirleriyle buluşturuyor. Blue Bell’de Barmen Can Güneli, orijinal tütsülenmiş kokteylleriyle misafirlerine keyifli sürprizler hazırlıyor. Gece 02.00'a kadar açık olan BluBell, kısa zamanda bir müdavim kitlesi yaratmış görünüyor. Bostanlı takılmak için keyifli bir mekana daha kavuştu. Ekmek arası kokoreçten Mac&Cheese'e kadar değişik lezzetler sunan me...

[Devamını Oku...]

SOİREE

Soirée; Deniz kenarında çiçek bahçesi Çoğunlukla yeme içme mekanlarının bulunduğu Konak Pier AVM'de deniz kenarında bir çiçek bahçesi olan Soirée Restoran konuklarına lezzetlerin yanı sıra huzur vaat ediyor. Soirée'nin deneyimli şefleri menüyü dünya ve Türk mutfağının lezzetleri ile donatmış. Kahvaltıdan soğuk ve sıcak başlangıçlara, salatalardan pizzalara, beyaz ve kırmızı et yemeklerinden balık çeşitlerine kadar neredeyse yok yok bu menüde... Soirée, kendisini "şehrin en iyisi" söylemiyle tanımlayarak iddiasını ortaya koyuyor. Kahvaltı 37 TL (Tek kişilik) Otlu Omlet 20 TL Sürk Mezesi 15 TL Geyik Başı Mezesi 15 TL Mütebbel 18 TL Paşa Mezesi 15 TL Soğuk Et Tabağı 70 TL Mozarella Domates Tabağı 25 TL Kırmızı Soğan Çorbası 19 TL Bouillabaise Balık Çorbası 25 TL. Karadeniz Usulü Yaprak Sarma 21 TL Keçi PeynirliGirit Salata 37 TL 5 Peynirli Pizza...

[Devamını Oku...]
SOİREE

zala balayage hair extensions balmain hair extensions clip in hair extensions uk best hair mask for fine hair how to make a ponytail wig cap hair extensions uk tresemme hair dryer boots black bridesmaids hairstyles hair extensions selena gomez hair clips 2018 vine mink brazilian hair 9a real hair wigs uk