SUBAT2016
Bosstanlı Meyhanesi
Günümüzde meyhane kavramı popüler. Herkesin eline tef verip eller havaya eğlence yapan yerler de kendilerine cafcaflı bir isim bulup, ardına meyhaneyi eklediler mi olduk sanıyorlar. O yüzden meyhane kavramını özenli düşünüp o ismin hakkını veren yerlere dikkat çekmek lazım. Bosstanlı Meyhanesi de bu ayrımı yapmış mekanlardan. Hemen hemen her gün trt sanatçılarıyla canlı müzik yapılan mekanda müzik, sohbetinizi bastıracak yükseklikte değil. Yani ister derdinizi, ister keyfinizi karşınızdaki arkadaşınıza, eşinize, dostunuza aksettirmek için bağırmanız gerekmiyor. Haftanın 7 günü 18.30 itibariyle müşterilerine kapılarını açan Bosstanlı Meyhanesi, bulunduğu yerleşim lokasyonu sebebiyle gece 12, bilemedin 12.30 kapılarını kapatıyor. Bu anlamda komşularına da özenli bir mekan. Her gün değişen 20 çeşit mezenin yanında kaliteli ara sıcaklar ve ağırlıklı et menüsünün yanında günlük balık da sunuyor Bosstanlı Meyhanesi. Fiyat politikası olarak fiks menüyü tercih eden mekan, 4-5 çeşit meze, iki ara sıcak, bir ana yemek ve 4 kişiye bir 70 lik rakı gibi bir menüyü kişi başı 80 tl olarak belirlemiş. Bu anlamda mekana gelen ne ödeyeceğini, karşılığında ne yiyip içeceğini biliyor. Mezeler konusunda esneklik olduğunu da belirtelim, boş meze tabaklarıyla rakınızı yudumlamanıza müsaade etmiyorlar. Özellikle hafta sonları rezervasyonun şart olduğunu da ekleyelim. Eğer bir güzel akşam geçirmek, kaliteli bir ortamda sakin bir müzik eşliğinde demlenmek istiyorsanız, Bosstanlı Meyhanesi mutlaka denemeniz gereken bir adres… Adres: 6352 sokak 2/A Bostanlı Telefon: 539 728 60 11
E-DERGÄ° Ä°zmir Life ÅŸimdi internette.
Tıklayın, okuyun...
MART 2019 sayısında neler vardı göz atın!
SÄ°NEMALAR
AYIN MEKANLARI BLUEBELL GASTROPUB

BlueBell GastroPub: Mutfağı mükemmel bir pub İzmirli genç girişimci Pınar Yazıcı, tasarladığı “BlueBell GastroPub" İzmir Bostanlı’da açıldı. Mekan mutfağı sağlam bir Pub olarak öne çıkıyor. Menüsünde "Blue's Kitchen", "Ortaya", "Ekmek Arasında", "Salatalar" ve "Tatlılar" bölümlerinde özel lezzetler bulunan BlueBell GastroıPub'da; "Tabaklarımızdaki malzemeleri geleneksel yöntemler dışında kullanmaya devam ediyoruz. Pancarı turşu yapmak yerine, tarçın ile fırınlıyoruz" diyen şef Ercan Aydın kendine özgü ekmek ve sıcak sunumlarını misafirleriyle buluşturuyor. Blue Bell’de Barmen Can Güneli, orijinal tütsülenmiş kokteylleriyle misafirlerine keyifli sürprizler hazırlıyor. Gece 02.00'a kadar açık olan BluBell, kısa zamanda bir müdavim kitlesi yaratmış görünüyor. Bostanlı takılmak için keyifli bir mekana daha kavuştu. Ekmek arası kokoreçten Mac&Cheese'e kadar değişik lezzetler sunan me...

[Devamını Oku...]

SOİREE

Soirée; Deniz kenarında çiçek bahçesi Çoğunlukla yeme içme mekanlarının bulunduğu Konak Pier AVM'de deniz kenarında bir çiçek bahçesi olan Soirée Restoran konuklarına lezzetlerin yanı sıra huzur vaat ediyor. Soirée'nin deneyimli şefleri menüyü dünya ve Türk mutfağının lezzetleri ile donatmış. Kahvaltıdan soğuk ve sıcak başlangıçlara, salatalardan pizzalara, beyaz ve kırmızı et yemeklerinden balık çeşitlerine kadar neredeyse yok yok bu menüde... Soirée, kendisini "şehrin en iyisi" söylemiyle tanımlayarak iddiasını ortaya koyuyor. Kahvaltı 37 TL (Tek kişilik) Otlu Omlet 20 TL Sürk Mezesi 15 TL Geyik Başı Mezesi 15 TL Mütebbel 18 TL Paşa Mezesi 15 TL Soğuk Et Tabağı 70 TL Mozarella Domates Tabağı 25 TL Kırmızı Soğan Çorbası 19 TL Bouillabaise Balık Çorbası 25 TL. Karadeniz Usulü Yaprak Sarma 21 TL Keçi PeynirliGirit Salata 37 TL 5 Peynirli Pizza...

[Devamını Oku...]
SOİREE

zala balayage hair extensions balmain hair extensions clip in hair extensions uk best hair mask for fine hair how to make a ponytail wig cap hair extensions uk tresemme hair dryer boots black bridesmaids hairstyles hair extensions selena gomez hair clips 2018 vine mink brazilian hair 9a real hair wigs uk