SUBAT2016
Hilton Garden Inn
İzmir’in yeni merkezi Bayraklı’da kapılarını açan Hilton Garden İnn, özellikle bu bölgede artan iş merkezlerinde çalışanlara hitap eden restoranı ile İzmir’in önemli mekanları arasındaki yerini alıyor. Özellikle öğle menüsünü 3 set yemek 25 tl fiyat politikası ve haftalık belirlenen menüsü ile bu bölgede çalışan, iyi yemek isteyen, aynı zamanda kaliteden ödün vermeden hesaplı bir fiyat politikası arayan müşteri kitlesi için bulunmaz bir nimet durumunda. Hafta içi 12-14.30 arasında hizmet veren mekan açık ve kapalı alanı ile 200 kişiye kadar konuk ağırlayabiliyor. Ücretsiz vale hizmeti de olan restoranın standart menüsünden seçilen öğle menüsü 3 setten oluşuyor; bir yardımcı-başlangıç yemeği, bir ana yemek ve tatlı. Menü fiyatından yüzde 70 daha ucuza hazırlanan bu öğle menüsü ile Bayraklı sahilinde, Hilton kalitesini yaşam istiyorsanız, adresiniz Hilton Garden İnn… Adres: 1597/1 Sokak No:6 İzban Salhane Durağı Karşısı Bayraklı İzmir Telefon: 232 495 95 00
E-DERGİ İzmir Life şimdi internette.
Tıklayın, okuyun...
HAZİRAN 2017 sayısında neler vardı göz atın!
SİNEMALAR
AYIN MEKANLARI DOYURAN KEBAP

Kemeraltı'nda tarihi Ali Paşa Meydanı'nda şadırvanın yanında uzun yıllardır önünden geçtiğimiz bir kebapçı Doyuran Kebap. Görünüşü tam anlamıyla mütevazı bir Kemeraltı kebapçısı ama lezzetlerinin hakkını vermek lazım; çünkü lezzetler pek mütevazı değil... Menüsünde ağırlıklı olarak Manisa Kebap ve döner bulunan mekanın önemli miktarda müdavimi bulunuyor. Manisa kebap yemek isteyenlerin komşu ile gitmelerine hiç gerek yok. Manisa kebabının o kendine has lezzetini Doyuran Kebap'ta bulacaksınız. Manisa Kebap porsiyonları herkesin bildiği gibi küçük olur. Bizim tavsiyemiz 1,5 porsiyon ile başlayın sonrasında ilave isteyebilirsiniz. Mekan dönerde de iddialı... Ve kebapların yanında mutlaka kendilerinin özel yaptığı ayranı denemeyi unutmayın... Döner ve köftelerin porsiyonu 18 TL. Mevcutların biraz üstünde olsa da Doyuran'ın müdavimi olacağınızdan eminiz. Doyuran Kebap 866 S...

[Devamını Oku...]

CIZBIZ KÖFTE

Cızbız köfte Alsancak’ta köfte nerede yenir? Biz bu soruya, 1974’ten beri köfte konusunda bir usta olmuş Hüseyin Serter’in Alsancak’taki mekânı olarak yanıt veririz. Odun ateşinde köfte, tavuk ve ciğerdeki lezzete özel yaptıkları mezeler eşlik ediyor. Hüseyin Serter, Kemeraltı’nda odun ateşinde köfte yaparak başlamış işe. 6-7 yıl sonra, 2002’de şimdiki yerlerine geçmişler. Eti yıllardır aynı kasaptan, yağı Özbek’ten alıyorlar. Aldıkları yerler konusunda çok hassaslar. Hüseyin Bey, şimdi oğlu Serdar Serter birlikte işi yürütüyor. Yani nesilden nesle aktarılan bir aile geleneği söz konusu. Mekanın müdavimi çok. İzmir’in dört bir yanından, hatta şehir dışından gelenlerin olduğunu söylüyor Hüseyin Bey. Zaten siz de gidince tam müdavimlik bir mekan olduğunu anlıyorsunuz. Normalde 21.00’e kadar, yazları ise 22.00’ye kadar açık olan Cızbız Köfte ile ilgili son söylememiz gereken taklitler...

[Devamını Oku...]