Bulunduğu sayı belirtilmemiş. Yayın Kurulu
Yılın en romantik ayından merhaba!
Tüm dünyanın en romantik ayı kabul edilen Şubat ayındayız. Ve biz de İzmir Life olarak Sevgililer Günü’nü yazdık. Ama bu yazı başka bir yazı. Aşkın her halini ele aldığımız yazımızın olduğu Şubat sayımızın dosya konusu ise Yarımada. Doğası, lezzetleri, gelenekleri, tarihi ve insanıyla bir hazine olan Yarımada konukları artık bölgeyi yürüyüş ve bisiklet yollarında, bağ ve zeytin rotalarında, tematik pazarlarda, şenliklerde, köy pansiyonlarında, orman kamplarında deneyimleyecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu ile röportajın da bulunduğu dosya haberimiz Deniz Çaba imzalı. Şubat sayımızda koleksiyonerden siyaset bilimciye, yazardan oyuncuya birçok isimle röportaj gerçekleştirdik. Hem siyaset bilimci hem iktisatçı olan Sungur Savran ile kapitalizmin krizinden Ortadoğu’ya, Türkiye’den İzmir’e ekonomiyi, siyaseti ve geleceğini; bir koleksiyoner olan Gültekin ile tuhaf kitapları, yazar Ahmet Büke ile de bu seçkiyi nasıl yaptığı üzerine; Aslı Karaduman ile Doğu’dan Batı’ya göç etmiş kişilerin arada kalmışlarını anlattığı kitabı Anlıyorum Ama Konuşamıyorum kitabını konuştuk. Şubat sayımızın İletişim Söyleşileri dizinin konuğu ise İzmir Sevdalısı Sancar Maruflu. İzmir doğumlu gazeteci, yazar Ali Gevgilili’nin hayatı ise Elif Aydoğdu’nun kaleminden anlatılıyor. Beyaz ekran izleyicilerinin yakından tanıdığı Ceyda Ateş bu sezon bir yol hikâyesi olan “Sol Şerit” ve çekimleri Sığacık’ta yapılan “Hasret Bitti” filmleri ile karşımıza çıkacak. Ateş ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Nedim Atilla’nın Halit Kakınç ile gerçekleştirdiği keyifli röportaj sizleri bekliyor. Elif Aydoğdu, tıraş aletleri koleksiyonu yapan Ahmet Sönmez ile gerçekleştirdiği röportaj ile beyleri ilgilendiren tıraş tarihini kadın gözüyle inceliyor. Kentin var olan yapılarını sanatla ve tasarımla yeniden kurgulamak, İzmir’in sokaklarına yeni bir gözle bakmak isteyen Geçici Müdahale Platformu ile İzmir’i konuştuk. Kendilerine “Balık vermek değil balık tutmayı öğretmek” sözünü misyon edinmiş TEOS Sakin Rotary Kulübü hizmetlerine devam ediyor. Tarihin tozlu sayfalarında kalmış bir vapur kazasının hikayesini Dr. Erkan Serçe kaleme aldı. Profesyonel Turist Rehberi Serdar Çelenk ise bize Anadolu’daki tıp köklerini anlatıyor. Kış ayının gelmesi ile yeni yerleri keşfetmeye sevdalı kayak tutkunlarına rehber niteliğinde bir yazı hazırladık. Sizi Kopaonik’e götürüyoruz. 174. sayımızın gezi yazısında Bursa’nın limanı, Kurtuluş Savaşı’nın son durağı Mudanya var. Çantaları hazırlayın Mudanya’ya gidiyoruz. Sevdiklerinize sımsıkı sarılın, kalbinizden sevgiyi eksik etmeyin!
E-DERGÄ° Ä°zmir Life ÅŸimdi internette.
Tıklayın, okuyun...
MART 2019 sayısında neler vardı göz atın!
SÄ°NEMALAR
AYIN MEKANLARI BLUEBELL GASTROPUB

BlueBell GastroPub: Mutfağı mükemmel bir pub İzmirli genç girişimci Pınar Yazıcı, tasarladığı “BlueBell GastroPub" İzmir Bostanlı’da açıldı. Mekan mutfağı sağlam bir Pub olarak öne çıkıyor. Menüsünde "Blue's Kitchen", "Ortaya", "Ekmek Arasında", "Salatalar" ve "Tatlılar" bölümlerinde özel lezzetler bulunan BlueBell GastroıPub'da; "Tabaklarımızdaki malzemeleri geleneksel yöntemler dışında kullanmaya devam ediyoruz. Pancarı turşu yapmak yerine, tarçın ile fırınlıyoruz" diyen şef Ercan Aydın kendine özgü ekmek ve sıcak sunumlarını misafirleriyle buluşturuyor. Blue Bell’de Barmen Can Güneli, orijinal tütsülenmiş kokteylleriyle misafirlerine keyifli sürprizler hazırlıyor. Gece 02.00'a kadar açık olan BluBell, kısa zamanda bir müdavim kitlesi yaratmış görünüyor. Bostanlı takılmak için keyifli bir mekana daha kavuştu. Ekmek arası kokoreçten Mac&Cheese'e kadar değişik lezzetler sunan me...

[Devamını Oku...]

SOİREE

Soirée; Deniz kenarında çiçek bahçesi Çoğunlukla yeme içme mekanlarının bulunduğu Konak Pier AVM'de deniz kenarında bir çiçek bahçesi olan Soirée Restoran konuklarına lezzetlerin yanı sıra huzur vaat ediyor. Soirée'nin deneyimli şefleri menüyü dünya ve Türk mutfağının lezzetleri ile donatmış. Kahvaltıdan soğuk ve sıcak başlangıçlara, salatalardan pizzalara, beyaz ve kırmızı et yemeklerinden balık çeşitlerine kadar neredeyse yok yok bu menüde... Soirée, kendisini "şehrin en iyisi" söylemiyle tanımlayarak iddiasını ortaya koyuyor. Kahvaltı 37 TL (Tek kişilik) Otlu Omlet 20 TL Sürk Mezesi 15 TL Geyik Başı Mezesi 15 TL Mütebbel 18 TL Paşa Mezesi 15 TL Soğuk Et Tabağı 70 TL Mozarella Domates Tabağı 25 TL Kırmızı Soğan Çorbası 19 TL Bouillabaise Balık Çorbası 25 TL. Karadeniz Usulü Yaprak Sarma 21 TL Keçi PeynirliGirit Salata 37 TL 5 Peynirli Pizza...

[Devamını Oku...]
SOİREE

zala balayage hair extensions balmain hair extensions clip in hair extensions uk best hair mask for fine hair how to make a ponytail wig cap hair extensions uk tresemme hair dryer boots black bridesmaids hairstyles hair extensions selena gomez hair clips 2018 vine mink brazilian hair 9a real hair wigs uk